Varkauden Ampujat ry

Tervetuloa VarkA:n kotisivuille!

(Sivusto on testattu seuraavilla selaimilla: IE11, Mozilla Firefox, Google Chrome)

Varkauden Ampujat ry. logo

Varkauden Ampujat ry. on vuonna 1938 perustettu ampumaurheiluseura.

Seura lajeihin kuuluvat perinteiset pistoolilajit, riistamaalilajit ilma-aseilla, practical-ammunta ja mustaruutilajit. Ampumaratoina toimii kymmenpaikkainen 25 metrinen sisärata kuljetusliikkeen Kuljetus Welinin terminaalin yhteydessä ja 20-paikkainen 25 metrin ulkorata Joroisten Kanavankankaalla.

Kilpailutoimintaan seuran ampujat ovat osallistuneet sekä alueellisella että SM -tasolla. Paikallisille seura on järjestänyt ilma-aseammuntaan tutustumispäiviä ja koulujen liikunnanopettajien kanssa yhteistyötä.

Jäseniä Varkauden Ampujissa on noin 130.

Toiminta

Varkauden Ampujat pyrkii edistämään ampumaurheilua Suomen Ampumaurheiluliiton strategian mukaan. Pyrimme toiminnassamme huomioimaan ympäristö ym. tekijät sekä kiinnitämme huomiota turvallisuuteen ja avoimuuteen. Opastamme aloittelevia harrastajia oikeaan ja turvalliseen aseenkäsittelyyn. Järjestämme koululaisille, yhdistyksille ja yrityksille tilaisuuksia tutustua ampumaurheiluun. Pidämme seuran sisäisiä kilpailuja, koulutus- ja virkistystilaisuuksia. Edustamme seuraamme SM-, kansallisissa ja seurojen välisissä kilpailuissa.

Varkauden Ampujat ry. on pääasiassa pistooliammuntaan keskittynyt urheiluseura.